Esküvői tanácsadás

Ha elakadtál, kérdésed van

Segítünk

Ezt a szolgáltatást akkor ajánljuk, ha magatoknak szervezitek az esküvőtöket, de bizonyos helyzetekben szükségetek van némi iránymutatásra. Megkereshettek a kezdeti lépések előtt, vagy szervezés közben, de akár az esküvő előtti időszakban felmerülő kérdésekkel kapcsolatban is. A tanácsadás teljes mértékben rólatok szól, nem épül sémákra, csakis az általatok feltett és a ti esküvőtökkel kapcsolatos kérdésekről fog szólni. Szívesen beszélgetünk a szolgáltatókról, adunk tanácsokat a szervezési folyamatokról, egymásra épülő teendőkről, eligazítunk titeket a szerződések megkötésével kapcsolatosan, vagy akár egy igazán jó forgatókönyv megírásának részleteit is átbeszélhetjük.

Esküvői tanácsadás

Részletei

Elmondjátok a legfőbb kérdésköröket, amikben tanácsot szeretnétek kérni tőlünk.

Megbeszéljük és ütemezzük a találkozóink számát és időpontját – lehet, hogy egy alkalom elég nektek, de előfordulhat az is, hogy több alkalommal tudunk igazán hatékonyak lenni.

Szerencsés, ha előre felkészültök a kérdésekkel.

Mivel ennél a szolgáltatásnál nem vagyunk jelen a Nagy Napon, így mindig kíváncsian várjuk a visszajelzéseteket és beszámolótokat az esküvő után 🙂

Esküvői
Tanácsadás

22.000 Ft

/óra

A NAGY NAP koordinálása

250.000 Ft

-TÓL

TELJES KÖRŰ esküvőSZERVEZÉS

580.000 Ft

-TÓL

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérlek osszátok meg velünk az esküvőtökkel kapcsolatos elképzeléseiteket pár mondatban, hamarosan visszajelzünk!

Kontakt

Kövesd az álmokat!