Teljes körű esküvőszervezés

Az esküvőt teljeskörűen

Megszervezzük

A szolgáltatás tartalmazza a komplett esküvőszervezési feladatokat a kezdeti lépésektől, a folyamatos konzultáción és ötletelésen keresztül az esküvő lebonyolításáig. A közös munka során a szervezéssel járó terheket levesszük a vállatokról és csak a Nektek kényelmes mélységben kell részt vennetek a szervezésben. Az eljegyzéstől az esküvőig vezető úton végig mellettetek vagyunk, közösen álmodjuk meg saját elképzeléseitek alapján a részleteket. A teljes esküvőszervezés folyamata alatt a döntéseket mindig Ti hozzátok meg, mi pedig hozzátesszük a szakmai hátteret, tapasztalatot. Minden lehetőséget felvonultatunk Nektek az előzetesen átbeszélt igényeitek és álmaitok szerint, majd ezeket leszervezzük, az esküvő napjára pedig pontos menetrendet és forgatókönyvet készítünk. Szeretjük ha minden terv szerint zajlik, így közös munkánk eredményeként Nektek és vendégeiteknek már csak élvezni kell az esküvő minden pillanatát.

Teljes körű esküvőszervezés

Részletei

A szolgáltatásra minden esetben személyre szabott árajánlatot küldünk az első találkozó (online is lehet) után, amely az igényeitek figyelembe vételével készül.

Kérlek osszátok meg velünk egyedi kéréseiteket is (hivatalba történő bejelentés, vendégeknek szállásfoglalás, nászút lefoglalása, stb.)

Először is szeretnénk veletek leülni meginni egy kávét, ahol meséltek az esküvővel kapcsolatos elképzeléseitekről, tudtok tőlünk kérdezni és jobban megismerkedünk egymással. Fontosnak tartjuk, hogy szimpatikusak legyünk egymásnak, hiszen együtt fogunk dolgozni és ránk bízzátok életetek egyik legfontosabb napjának szervezését.

Kezdődhet a munka!

Bekérjük az ajánlatokat a nektek legmegfelelőbb szolgáltatóktól, helyszínektől, összeállítjuk a teljes csapatot – a szolgáltatókkal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a háttérben.

Közben részletes költségvetést és időtervet készítünk, amit végig követni tudunk a szervezés alatt.

Az egyik kedvenc közös programunkra érkezünk a menyasszonnyal.

Belemerülünk a részletekbe: tortakóstolás, játékok, zenék, meghívók, szalvéták, köszönőajándékok kiválasztása.

Az esküvő előtti hetekben eljutunk az utolsó simítások véglegesítéséhez: helyszín, dekor, menü, ültetés.

Amikor minden apróság és információ összeállt, közösen elkészítjük a részletes forgatókönyvet az esküvő napjára.

A Nagy Napon koordináljuk az eseményeket és a szolgáltatókat.

Esküvői
Tanácsadás

22.000 Ft

/óra

A NAGY NAP koordinálása

250.000 Ft

-TÓL

TELJES KÖRŰ esküvőSZERVEZÉS

580.000 Ft

-TÓL

Lépj velünk kapcsolatba!

Kérlek osszátok meg velünk az esküvőtökkel kapcsolatos elképzeléseiteket pár mondatban, hamarosan visszajelzünk!

Kontakt

Kövesd az álmokat!